Hyundai er nu klar med priser på IONIQ 5 N med 650 hk og en topfart på 260 km/t

Hyundai har annonceret priserne for den nye IONIQ 5 N, en elektrisk bil med op til 650 hk og en topfart på 260 km/t. Denne model, som er den første elektriske N-model fra Hyundai, kan accelerere fra 0-100 km/t på 3,4 sekunder. Den er tilgængelig i to udstyrsvarianter, med priser der starter fra 599.995 kr. for den standard version og 619.995 kr. for Performance versionen, begge med firehjulstræk.

Bilen, der forventes lanceret i foråret 2024, bygger på E-GMP-platformen og inkorporerer avanceret N-teknologi. Den har også 800 volt teknologi for hurtig opladning og et nyt, større batteri på 84 kWh, hvilket giver en rækkevidde på op til 448 km.

Designet af IONIQ 5 N fremhæver bilens sportslige karakter, med et aerodynamisk design, en unik frontgrill, og en vingeformet N-spoiler for at forbedre den aerodynamiske effektivitet. Indvendigt kombineres teknologi og komfort med en stor 12.3” touchskærm, digital instrumentering, N-sportssæder med N-logo, og et avanceret Bose-lydsystem.

IONIQ 5 N er designet til både hverdagskørsel og sportslige præstationer, med avanceret affjedring og chassis for stabilitet og præcis styring. Den er udstyret med flere N-specifikke funktioner for at forbedre ydeevnen og køreoplevelsen, såsom N Grin Boost, N Active Sound+, og N Launch Control for hurtige accelerationer.

Denne model markerer Hyundais ambitioner inden for elektriske sportsvogne, ved at kombinere kraftfuld ydeevne med praktisk anvendelighed og advanceret teknologi.

/Baseret på pressemeddelelse udsendt af Hyundai Danmark

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.