Renault 5 får 400 kilometers rækkevidde

Nu har Renault løftet lidt mere af sløret for, hvad vi kan forvente os af det franske ikon, der får verdenspremiere på den internationale biludstilling i Geneve. Op til 400 kilometers rækkevidde, og en pris, der begynder på 25.000 Euro

Det vælter ud med nyheder fra Renault lige for tiden. I forrige uge var det afsløringen af den kommende Twingo E-TECH og den elektriske version af Renault Master. Nu har Renault så løftet sløret for flere detaljer om den nye Renault 5.

Med sine blot 3.92 meter længde er den en ideel bybil. Men det er ikke rækkevidden, der begrænser til bynær kørsel. Den kommer med et 52 kWh stort batteri, der giver en rækkevidde på 400 kilometer. Har man ikke brug for så lang rækkevidde, og er byen det primære sted man har brug for at transportere sig, så vil den også kunne fås med 40 kWh batteri.

Fra 25.000 Euro

Bilen er bygget på AmpR Small platformen – og her er der lagt vægt på køreglæde, hvorfor R5 også får multi-link affjedring – normalt noget man ser på biler i en større klasse.

Renault 5 er en teknologisk avanceret bil, og det er den første elektriske Renault, der er udstyret med V2G teknologi. En teknologi, der gør, at den både kan modtage og afgive strøm til strømnetværket.

Startprisen for Renault 5 kommer til at ligge omkring 25.000 Euro. Den afsløres fysisk på Geneve Motorshow den 26. februar.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.