Opel Præsenterer Ny Combo Varebil

Opel har offentliggjort detaljer og billeder af den nye Combo, en kompakt varebil med opdateret design og avanceret teknologi. Den nye Combo kommer i elektrisk version kaldet Combo Electric, der er blevet mere effektiv og har øget rækkevidde.

Bilen har en nydesignet front og opdateret digital kabine. Som den første i sin klasse er Combo udstyret med Opels avancerede Intelli-Lux LED Matrix forlygter, der automatisk tilpasser sig lysforholdene og undgår at blænde modkørende.

Combo fås også med benzin- og dieselmotorer, hvor dieselmotoren kan leveres med automatisk transmission som alternativ til manuel gearkasse. Begge versioner kan vælges i to længder med mulighed for to eller tre forsæder og en fem-sæders “Crew Cab” mulighed.

Den elektriske Combo Electric har fået forbedret rækkevidde, op til 330 km på en opladning, takket være et nyt 50 kWh batteri og en effektiv varmepumpe. Bilen har tre køreprogrammer og en on-board lader på 7,4 kW (mulighed for 11 kW) samt hurtigladeevne på 100 kW.

Combo Electric bevarer funktionaliteten med op til 4,4 kubikmeter opbevaringsplads, en lasteevne på 780 kg og en maksimal anhængervægt på 750 kg. Cockpit og ergonomi er opgraderet med infotainmentsystemer med 10-tommers farveskærme og Snapdragon Cockpit Platform for forbedret grafik og multimedieoplevelse.

Sikkerhed er forstærket med Dynamic Surround Vision, der viser billeder fra bakkamera og sidekameraer i det digitale bakspejl. Opel Combo har op til 18 avancerede førerstøttesystemer som standard, herunder intelligent fartregulering, vognbaneassistent og avanceret nødbremse.

Den teknologisk avancerede Opel Combo forventes at komme til Danmark i starten af Q2 2024.

Mest læste:

Danmarkspremiere på ID.7

Danmarkspremieren på Volkswagen ID.7, den nye elektriske topmodel, finder sted den 3. december med priser fra 449.995 kr. Bilen byder på imponerende komfort, rummelighed og

Læs også:

Markant fremgang i bilsalg i november

Bilsalget gik i november frem med 25 procent i forhold til november måned i 2022, hvilket lægger an til en god slutspurt frem mod årsskiftet.