Ny Peugeot E-Rifter: En familiebil til alle livets aspekter

PEUGEOT E-RIFTER har gennemgået betydelige forbedringer for at blive mere alsidig og miljøvenlig. Denne elbil er en del af Peugeots bredere elektriske portefølje, som er en del af deres målsætning om at være førende på det europæiske elbilsmarked i 2025.

Med en opgraderet elektrisk drivlinje kan PEUGEOT E-RIFTER nu køre op til 320 km på en opladning, takket være innovationer som et regenerativt bremsesystem og en varmepumpe.

PEUGEOT E-RIFTER har et 50 kWh batteri, der kan oplades med op til 100 kWh via DC-opladning. De estimerede opladningstider er 5 timer via en 11 kWh Wallbox med en 11 kW onboard charger, 7 timer med en 7,4 kW onboard charger og 0-80 % på 30 min. på en 100 kWh offentlig ladestation.

Den nye PEUGEOT E-RIFTER byder også på forbedret teknologi med et nyt i-Cockpit, der omfatter digitale instrumenter og en 10″ touchskærm. Der er også mulighed for trådløs Apple CarPlay/Android Auto og stemmestyring. Sikkerheden er prioriteret med 17 køreassistentsystemer, herunder vognbaneassistent og automatisk nødbremsesystem.

E-RIFTER har et praktisk og robust design med plads til både fem og syv personer. Den er ideel til udendørs aktiviteter med sin høje frihøjde og brede hjulkasser. Bagagerummet er rummeligt, og batteriet er diskret placeret under gulvet for at bevare lastekapaciteten.

PEUGEOT E-RIFTER forventes at være tilgængelig på det danske marked til sommeren 2024.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.