Første fotos og nyt navn: Volkswagen giver en forsmag på den kommende ID.7 Tourer

Volkswagen præsenterer et første kig på den kommende ID.7 Tourer, den første 100 % elektriske stationcar fra Volkswagen

Volkswagen har offentliggjort de første billeder af den kommende ID.7 Tourer, som stadig er delvist skjult af camouflage. Denne model, som forventes at komme til Europa i 2024, markerer Volkswagens indtræden på markedet for elektriske stationcars.

Med et fokus på avanceret aerodynamik og effektivitet har ID.7 Tourer en lav vindmodstandskoefficient på 0.242, hvilket bidrager til en forbedret rækkevidde. Dette gør den til en ideel løsning for dem, der søger en miljøvenlig og rummelig bil.

Det rummelige interiør i ID.7 Tourer giver plads til op til fem passagerer med mulighed for op til 545 liter bagageplads, som kan udvides til næsten to meter og 1.714 liter, når bagsædet er nedfoldet. Dette imponerende rummelige interiør er muliggjort af Volkswagen-koncernens MEB-platform, der er kendt for sin effektive udnyttelse af pladsen.

ID.7 Tourer vil blive produceret på Volkswagen-fabrikken i Emden i Tyskland. Denne model følger efter ID.4 som den næste MEB-baserede bil, der skal produceres i det nordvestlige Tyskland.

Mest læste:

Danmarkspremiere på ID.7

Danmarkspremieren på Volkswagen ID.7, den nye elektriske topmodel, finder sted den 3. december med priser fra 449.995 kr. Bilen byder på imponerende komfort, rummelighed og

Læs også:

Markant fremgang i bilsalg i november

Bilsalget gik i november frem med 25 procent i forhold til november måned i 2022, hvilket lægger an til en god slutspurt frem mod årsskiftet.