VIDEOREPORTAGE FRA eCarExpo: Elektrisk Fremtid på Fire Hjul

eCarExpo i København fejrede sit tredje år med imponerende besøgstal. Aldrig før havde så mange mennesker samlet sig for at opleve den elektriske fremtid på fire hjul. Med i alt 21.600 besøgende og mere end 150 elbiler fra 25 forskellige bilmærker blev eCarExpo en sand hyldest til den elektriske bevægelse. Tusindvis af prøvekørsler blev gennemført. Men hvor langt er vi egentlig med den elektriske udvikling?

“Vi har en relativ stor markedsandel af det danske elbilmarked, og vi fortsætter med at forbedre vores elbiler for at kunne tilbyde det bedst mulige produkt.”, siger Karl Høgh, Mercedes-Benz CPH.

eCarExpo bød også på et andet legendarisk bilmærke, nemlig BMW.
“Vi har valgt at tage hele vores modelprogram med elektriske versioner med, inklusive vores Mini-serie. Vi er godt i gang med den elektriske udvikling og har ambitioner om at dække alle segmenter.”, siger Mette Lolholm, pressechef, BMW Danmark og fortsætter: “Vi var nogle af pionererne på markedet, da vi introducerede BMW i3 allerede i 2013. Nu har vi elektriske biler i alle vores store modelprogrammer.”

En af de mest interessante biler på messen var den lille BYD Dolphin, som er nomineret til at blive årets bil i Danmark 2024.
“BYD Dolphin er en unik bil med et utroligt højt udstyrsniveau til en rekordlav pris. Vi har ikke gået på kompromis med kvaliteten, men fordelene ved at have tre forskellige modeller bygget på samme platform gør det muligt for os at producere bilerne mere effektivt og tilbyde dem til konkurrencedygtige priser.”, siger Anders Blaaberg, PR & Marketing manager, BYD Danmark.

Endnu et kinesisk bilmærke, XPENG G9, er også med i kampen om at blive årets bil i Danmark.
“G9 er en rummelig bil, der passer til mange danske familiers behov. Den tilbyder imponerende rækkevidde og masser af standardudstyr, hvilket gør den til en stærk kandidat.”, siger Mathias Hagelund, Retail Marketing Manager, XPENG Danmark.

eCarExpo arrangeres i København, Stockholm, Gøteborg og Tallinn. Fra næste år også i Oslo, og i 2025 føjes Helsinki til listen.
Næste eCarExpo afholdes i Gøteborg 1.-3. december efterfulgt af Stockholm 2.-4. februar 2024

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.