Dansk triumf i norge: Gustav Krogh sikrede GT4-titel for Porsche Denmark Racing

Trods aflyste træningssessions sikrede Gustav Krogh pole position til begge weekendens sprintløb, og den 20-årige racerkører kørte efterfølgende to sejre hjem fra spids, mens 22-årige Mathias H. Jensen fulgte trop og kørte to stærke løb i sin GT4-debut. Den overlegne præstation fra Porsche Denmark Racing skete foran et ekstraordinært stort publikum i anledning af Porsche Festival – den norske hyldest til 75-året for Porsche.

– Fantastisk præstation af hele teamet! Vi tager fra Rudskogen med et mesterskab, selv om der stadig resterer en enkelt afdeling af 2023-sæsonen, så vi er naturligvis enormt tilfredse. Stærkt arbejde af Gustav (Krogh, red.), som nu har sikret ni sejre i år, og fantastisk flot debut af Mathias (H. Jensen, red.) med to flotte trofæer i sin første GT4-weekend. Vi har stærkt moment nu, og vi kan allerede røbe, at ambitionen for 2024 er at rykke op i Porsche Carrera Cup Scandinavia med en 911 GT3 Cup-bil, mens vi fortsætter indsatsen i Sprint Challenge-serien med to GT4-biler. Flot arbejde af hele holdet, lyder det fra teamejer hos Porsche Denmark Racing, Jesper Carlsen.

Syvende og sidste afdeling af Porsche Sprint Challenge Scandinavia afvikles på svenske Mantorp Park den 22.-23. september.

Mest læste:

Kia viser nyt design med elbilen EV6

Kia har haft stor succes med designet med “Tiger Nose” i front – helt bogstaveligt en grill inspireret af næsen på en tiger. Det pryder

Læs også: