BYD klar med priser på Dolphin

Elbilernes andel på vejene stiger, og vi er begejstrede for at præsentere BYD DOLPHIN på det danske marked som et vigtig skridt mod en mere elektrificeret fremtid,” udtaler Anders Blaaberg, Marketing & PR Manager hos BYD Danmark. “Med en fusion af elegance, brugervenlighed og konkurrencedygtige priser er BYD DOLPHIN konstrueret til at matche kørselsbehov og -præferencer hos de fleste.

Lad os tage en tur under motorhjelmen og opdage, hvad BYD DOLPHIN har at tilbyde. Begge varianter er udstyret med et kraftfuldt 60 kWh batteri, der sikrer en bemærkelsesværdig rækkevidde på op til 427 km på en enkelt opladning samt muligheden for lynopladning med 80 kW og hjemmeladning med 11 kW (3 faser). Dette betyder, at du ubekymret kan udforske byens stræder, kystlinjer og alt derimellem uden frygt for at mangle strøm!

BYD DOLPHIN kommer i to varianter med en palet af farverige valgmuligheder, så du kan skille dig ud i bylandskabet. Både DOLPHIN Comfort og DOLPHIN Design er fleksible i byens trængsel, viser muskler på landevejen og er proppet med intelligent højteknologi og en rækkevidde på over 400 km. Begge modeller er udstyret med en omfattende sikkerhedspakke og en overbevisende køreglæde, der er sikker på at imponere både erfarne elbilsejere og dem, der søger deres første elbil.

Pris og Danmarkspremiere

BYD DOLPHIN Comfort-varianten begynder fra 234.995,- DKK, mens BYD DOLPHIN Design-varianten er tilgængelig til 249.995,- DKK. Begge modeller vil fejre deres danmarkspremiere den 23.-24. september.

Kvalitet og Langtidsholdbarhed

Med mere end 20 års tilstedeværelse på det europæiske marked har BYD opbygget en solid rygrad af kvalitet og pålidelighed. Den udvidede fabriksgaranti på hele 6 år/150.000 km er en yderligere bekræftelse på vores forpligtelse.

Danmarkspremiere i Terminalen

Danmarkspremieren nærmer sig. Begivenheden finder sted enten i din lokale Terminalen eller hos Pioneer Store i Field’s, hvor man byder velkommen til åbent hus den 23. og 24. september fra kl. 11 til 16.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.