Alfa Romeo Tonale Plug-in Hybrid Q4 står klar hos forhandlerne

EN KØREMASKINE

Tonale Plug-in Hybrid Q4 er topmodellen. Den kommer i to varianter med et omfattende udstyrs-arsenal. Ti er den elegante og stilede version, og Veloce den optimerede og sportslige udgave – og den smukke plug-in hybrid er sat op til sjov i gaden. Et avanceret Q4 firehjulstræk, med forbrændingsmotor på forakslen og elmotor på bagakslen, sikrer optimalt vejgreb, og at elmotoren qua sit konstante 100% drejningsmoment reagerer øjeblikkeligt på baghjulene, så snart der trædes på speederen. 0-100 km/t klares på 6,2 sekunder og tophastigheden i hybrid er 206 km/t og 135 km/t på ren el.

Den 4-cylindret 1,3l Multiair turbo benzinmotor med 180 hk er forbundet til en 6-trins automatgearkasse, mens elmotoren på bagakslen har 122 hk og gør Tonale baghjulstrukket, når den kører på el alene. Den samlede systemydelse lander på 280 hk, og bilen har et moment på 520 Nm.

306-volts lithium-ion batteriet er på 15,5 kWh. Den fuld-elektrisk rækkevidde er på op til 63 km (WLTP kombineret), og bilen kan samlet køre 600 kilometer på el og benzin. Den lader med op til 7,4 kW og i de danske hjem, vil bilen lade med 3,7 kW og være fuldt opladt på under 5 timer.

D.N.A. (Dynamic, Natural, Advance Efficiency) køreprogramvælgeren er et velkendt Alfa-værktøj til at stramme køreoplevelsen og de sportslige egenskaber op. I Tonale Plug-in Hybrid Q4 er denne funktion blevet re-designet til plug-in drivlinjen, så den, alene ved hjælp af D.N.A vælgeren, både kan fintune bilens dynamiske egenskaber og drivlinjens effektivitet.

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
HondaeNY1-02083
e:NY1 er den hemmelige Honda
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.