Ny 100 % elektrisk Ford Explorer viser vejen for ny bølge af Fords elbiler

Ventetiden er forbi. I dag kan du reservere en plads i køen til at være blandt de første der kan bestille Fords 100 % elektriske Ford Explorer. Den nye elbil, der er tilgængelig i to varianter – Select og Premium, er på mange måder en Ford født på ny. Ford Explorer, der produceres i Europa, kombinerer tysk teknik med Fords amerikanske arv, og dermed baner den vejen for den nye bølge af Fords elbiler.

En 15” justerbar SYNC Move touchskærm som skjuler et opbevaringsrum bagved, en 17 liter stor MegaConsole og avancerede førerassistanceteknologier er blot nogle af de spændende features, du kan se frem til i den nye Ford Explorer.

Ford Explorers design og rummelighed gør den ideel, uanset om du tager familien med på eventyr eller anvender den til bykørsel. Bilen har plads til fem personer og et fleksibelt bagagerum på cirka 450 liter. Den 17 liter store MegaConsole mellem forsæderne kan for eksempel rumme en bærbar computer, adskillige 1,5l vandflasker eller noget helt tredje.

Bilens tydelige futuristiske design leder tankerne hen på en revolutionerende konceptbil fremfor en familiebil, som det rent faktisk er tilfældet. Dette skal også ses i kombination med bilens sporty sæder og sofistikerede soundbar i instrumentpanelet. Det aerodynamiske eksteriør har på bedste vis indfanget ånden fra Fords ikoniske og amerikanske SUV, hvilket nu er blevet overført til en ny elektrisk æra. Dette tydeliggøres blandt andet i form af, at den traditionelle grill er erstattet af en ny markant front.

Du kan få glæde af de mange attraktive features sammen med muligheden for at hurtigoplade bilen fra 10 til 80 % på bare 25 minutter2. Derudover har du, via BlueOval Charge Network, fra næste år adgang til cirka 500.000 ladepunkter placeret over hele Europa. Så der er altså ingen undskyldning for ikke at køre på eventyr i den nye Ford Explorer.

– Explorer er banebrydende for Fords nye bølge af nye spændende elbiler. Gennemsyret af vores amerikanske rødder og bygget i Køln til vores europæiske kunder, er den nye Ford Explorer klar til store eventyr og spækket med alt, hvad vores kunder har behov for til deres daglige ture, siger Martin Sander, general manager, Ford Model e, Ford Europa.

Stilfuld og intelligent

Den 100 % elektriske Ford Explorer er Fords første elektriske bil, der bygges i stor skala på det nye ’Ford Cologne EV Center’ i Tyskland. Dette sker som en del af Fords forpligtelse til at overgå til et fuldt elektrisk modelprogram i Europa inden 2030.

Ford Explorer har stort fokus på konnektivitet idet SYNC Moveinfotainmentsystem er trådløs kompatibel med Android Auto og Apple CarPlay4 og dermed giver dig de bedste forudsætninger for at holde dig forbundet til omverdenen.

Den 15” justerbare touchskærm kan let justeres op og ned efter behov, mens den samtidig giver adgang til et lille skjult opbevaringsrum bag skærmen til opbevaring af mindre genstande. Som standard er der desuden mulighed for trådløs opladning af to telefoner5.

Uanset om Ford Explorer skal lades ude eller hjemme, så foretages ladningen nemt og hurtigt. Bilen kan hjælpe med at henvise til de mest oplagte ladepunkter på ruten, mens ladning derhjemme med fordel kan planlægges i det tidsrum, hvor strømmen er billigst.

En række funktioner er med til at sikre, at din tur i Ford Explorer foregår så behageligt som muligt. For eksempel kan du blive mødt af en forvarmet kabine, opvarmede forsæder og rat, mens bilens fører kan forkæles med massage i førersædet. Nøglefri adgang er standard på begge varianter, mens håndfri el-bagklap er standard på Premium versionen og kan tilkøbes som ekstraudstyr i Select versionen.

Fords nye 100 % elektriske Explorer kommer med en række avancerede førerassistanceteknologier. For første gang introduceres Fords ’Assisted Lane Change1’ i Europa, der er med til at optimere vognbaneskift, mens ’Udstigningsalarm1’ varsler om bl.a. cyklister, inden bilens fordøre åbnes ved udstigning.

Det virkelige eventyr

For bedst muligt at kunne demonstrere Ford Explorers egenskaber er Ford gået sammen med influencer og eventyrer, Lexie Alford – også kendt som Lexie Limitless. Som den yngste person nogensinde, skal hun besøge alle lande i verden som en del af en global ekspedition i den elektriske Ford Explorer. Den globale ekspedition er inspireret af den originale kvindelige opdagelsesrejsende, Aloha Wanderwall, der for mere end 100 år siden satte rekord med en rundrejse i verden i en Ford Model T.

Allerede i dag er det muligt at skrive sig op til reservation af den nye 100 % elektriske Ford Explorer, så man kan blive blandt de første, der kan bestille den nye 100 % elektriske Ford. Ford Explorer forventes lanceret i et prisleje fra omkring 340.000 kr. 6 Læs mere om bilen.

 

Førerassistentfunktioner er supplerende og erstatter ikke førerens ansvar for opmærksomhed, dømmekraft og behov for at kunne køre bilen. Det erstatter heller ikke sikker kørsel. Se brugervejledningen for detaljer og begrænsninger.

2 Opladningstiden er baseret på Fords tekniske simuleringer. Opladningshastigheden vil falde, når batteriet nærmer sig fuld kapacitet. Resultater kan variere alt efter spidsbelastningstider, temperatur og batteriets tilstand.

Kør ikke, mens du er distraheret, eller mens du bruger håndholdte enheder. Brug stemmestyrede systemer, når det er muligt. Nogle funktioner kan være låst, mens køretøjet er i gear. Ikke alle funktioner er kompatible med alle telefoner.

4 Kræver en telefon med aktiv datatjeneste og kompatibel software. SYNC Move kontrollerer ikke tredje parts produkter, mens de er i brug. Tredjeparter er alene ansvarlige for deres respektive funktionalitet.

Denne funktion er ikke kompatibel med alle telefoner.

Priserne er endnu ikke godkendt og den eksakte pris offentliggøres senere på året.

 

(Pressemeddelelse)

 

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.