Jensen og Schandorff klar til anden halvdel af Asian Le Mans Series

© Car Guy Racing

Mikkel Jensen og Frederik Schandorff fik ikke det, de kom for, da de sammen med Car Guy Racing og japanske Takeshi Kimura stillede op til første og anden afdeling af Asian Le Mans Series på Dubai Autodrome sidste weekend. De tre racerkørere sluttede på en niendeplads i første løb og trak sig ud af andet løb efter kontakt med en konkurrent, hvilket kostede tid i garagen og sendte holdet ud af kampen.

Denne weekend håber trekløveret – som sikrede et mesterskabspodie efter en fantastisk indsats i 2022-udgaven af European Le Mans Series – på genrejsning, når anden halvdel af det asiatiske mesterskab løber af stablen. Dette sker i fashionable omgivelser på Formel 1-banen Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.

– Jeg tror, det er en bane, som passer bedre til vores bil. Sidste år var vi i hvert fald bedre kørende i Abu Dhabi end vi var i Dubai, så vi krydser fingre for, at det også er tilfældet i år. Vi manglede simpelthen fart i Dubai, og samtidig var heldet ikke ligefrem med os. Jeg ser frem til endnu en weekend med teamet. For mit vedkommende bliver det jo sidste ræs med Kessel og Car Guy Racing i denne omgang, så jeg håber, vi får en fed weekend, lyder det fra Mikkel Jensen.

– Sidste weekend var ikke god, men sådan går det nogle gange. Vi manglede fart og havde et uheldigt søndagsløb. Vi ved, at vi er bedre, og vi lovede os selv, at vi ville komme stærkere tilbage i Abu Dhabi, så dét er planen. Det er en enormt fed bane, som de fleste kender fra finalen i Formel 1. Jeg ser frem til to gode ræs og håber, at vi kan tage herfra med to gode resultater, siger Frederik Schandorff.

Træningen til tredje og fjerde afdeling af 2023-udgaven af Asian Le Mans Series på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi begynder fredag og efterfølges af kvalifikation og løb lørdag og søndag. Lørdag flages firetimersløbet grønt klokken 15.00 lokal tid – det er klokken 12.00 i Danmark – mens finaleløbet skydes i gang søndag klokken 16.00 lokal tid (klokken 13.00 dansk tid).

Alle afdelinger af Asian Le Mans Series kan følges live på seriens eget website.

___

ASIAN LE MANS SERIES
TIME SCHEDULE – YAS MARINA CIRCUIT

Friday 17 February
13.30 (10.30) – Practice #1 (90 min)
17.15 (14.15) – Practice #2 (90 min)

Saturday 18 February
10.40 (07.40) – Qualifying
15.00 (12.00) – RACE #1 (4 hours)

Sunday 19 February
16.00 (13.00) – RACE #2 (4 hours)

WATCH LIVE

(PM)

Mest læste:

Audi åbner nyt ”Vehicle Safety Center”

Audi investerer ca. 100 mio euro i videreudviklingen af passiv sikkerhed og indvier det nye Audi ”Vehicle Safety Center” i Ingolstadt. Faciliteterne giver mulighed for

Læs også:

Endnu flere bilmærker til eCarExpo

Årets udgave af elbilmessen eCarExpo i Bella Center 27.-29. oktober har tiltrukket flere bilmærker end nogensinde før. Det omfatter helt nye ZEEKR, der får sin