Mercedes-Benz EQB – elektrisk SUV med 7 sæder

Den kompakte crossover GLA er elektrificeret og har fået navnet EQA, og allerede inden EQA landede, havde Mercedes-Benz sendt sin minibus, V-Klasse, ud som el-bussen EQV – og for få dage siden landede en helt ny elektrisk topmodel, EQS.

2021 byder på endnu to store elektriske nyheder fra det tyske mærke: E-Klasse sedan som elbil (den får navnet EQE) og den nok vigtigste model hidtil – EQB.

EQB er baseret på den populære GLB, og som noget endnu unormalt vil den kunne fås med syv sæder. Fem sæder ventes at blive standard, men har man brug for to ekstra pladser (mest af alt til nødbrug), så kan EQB altså udstyres med i alt syv sæder.

Den elektriske SUV kommer i flere versioner, bl.a. som EQB 250 med 190 hk. Ydelsen for den første version, Mercedes-Benz præsenterer, EQB 350, er cirka 292 hk – men der er tale om en kinesisk model, for den nye EQB i europæisk version præsenteres først senere i år. Vi kan forvente en ydelse i topmodellen på mindst 272 hk. – Nogle udgaver vil have forhjulstræk, andre kommer med firehjulstræk.

GLB, som har lagt karrosseri til EQB, har et ret unikt design med sin tydelige kasseform – og kasseformede forlygter. For at få GLB-fronten til at passe med den runde grill, som Mercedes-Benz bruger på sine elbiler, har EQB et meget ordinært frontdesign med flade lygter. Bagtil er der også gået noget af den kantede form tabt. Det er sikkert alt for meget at håbe på, at tyskerne laver den europæiske version af EQB mere som GLB.

https://www.biler.nu/eqs-elektrisk-topmodel-fra-mercedes-benz/

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.