Hyundai Staria ser virkelig sådan ud

I sci-fi-film fra 1980’erne forestillede man sig biler fra 2020’erne som noget, der mindede om rumskibe. Men kig på en Skoda Fabia eller en Kia Rio, og det er ikke ligefrem blevet til noget med de rumskibe.

Men Hyundai rykker fantasien fra 1980’erne fra skærmen ud i virkeligheden, og en 2021-bilmodel bliver i den grad, som man troede, den dengang ville blive: den nye van, Staria, er futuristisk og så anderledes, at den kunne spille med i nyfortolkning af Robocop.

Staria er en helt ny og moderne van/kassevogn med plads til mellem 2 og 11 personer (kassevogn og minibus), og den er allerede så småt ved at gå i produktion, så den kan introduceres i Europa allerede senere i år. Motoren er ikke futuristisk – her i Europa får vi en 2,2-liters dieselmotor med 177 hk. I andre regioner af verden får de en 3,5-liters V6 med 272 hk – helt sikkert den slags motor, sci-fi-bilerne havde i 80’erne (mens det skulle se ud som om, de kørte på strøm eller brint).

Den 525 cm lange kassevogn/minibus har et interiør inspireret af den nye Tucson med en stor infotainmentskærm på en konsol, og der er selvfølgelig digital instrumentering og meget andet på menuen.

https://www.biler.nu/hyundai-ioniq-5-er-billigere-end-baade-vw-id-3-og-id-4/

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.