Danske priser på elektrisk Volvo XC40

For godt og vel halvandet år siden kunne vi vise de første billeder af den elektriske Volvo XC40 Recharge Twin, og siden er der så ikke sket så meget. Måske pandemien har forsinket projektet? Måske søstermærket Polestar har snuppet alle batterierne og motorerne til brug i deres Polestar 2?

Vi kan kun gætte, men nu er det endelig tid for Volvo til at slippe den elektriske XC40 løs – den første helt elektriske model fra mærket, som kan bryste sig af at have plug-in-versioner af alle sine biler.

Mens der stadig er overraskende længe til, at de første eksemplarer rammer de danske veje (i tredje kvartal – to år efter premieren), så er priserne nu på plads. XC40 Recharge Twin kommer i to udstyrsniveauer: Plus og Pro.

Standardversionen Plus koster 445.080 kr., og den opgraderede Pro-version er bare 20.000 kr. dyrere. Standard er bl.a. LED-forlygter, 19″ alufælge, varmepumpe, automatisk klimaanlæg med to zoner, el-justerbart førersæde – og det nye Google-baserede infotainmentsystem, som også er ved at blive rullet ud i flere andre Volvo-modeller.

Læs mere om motorisering, rækkevidde og meget andet via linket herunder.

https://www.biler.nu/xc40-recharge-den-helt-elektriske-volvo/

Mest læste:

Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
Med 329 point har Renault Scenic E-Tech electric netop vundet titlen The Car of the Year 2024. Resultatet...
Hyundai-ioniq-5-n-exterior-01_jpg
Hyundai er nu klar med priser på IONIQ 5 N med 650 hk og en topfart på 260 km/t
Hyundai har annonceret priserne for den nye IONIQ 5 N, en elektrisk bil med op til 650 hk og en topfart...
IM L7_1
MG præsenterer nyt selvstændigt brand ved Geneve Motor Show 2024
Udover præsentationen af den højt profilerede MG Cyberster og verdenspremieren på den helt nye MG3 Hybrid,...
2024-02-porsche-pm-taycan-facelift-2
Porsche opdaterer Taycan: Mere effekt og længere rækkevidde
Porsche har lanceret en opdateret version af sin fuldt elektriske Taycan-model, som nu byder på forbedringer...

Læs også: