Jeep Gladiator kan blive din nye pickup

Wrangler er den sejeste Jeep, en terrænmaskine med et brutalt og ikonisk design. Så hvad kunne være sejere? Wrangler som pickup – med et langt lad med plads til motorcykel, cementmikser eller noget andet meget sejt.

Gladiator er Jeeps nye pickup, og mens den delvist har mekanik fra den store amerikaner RAM 1500, en anden pickup, så ligner den på enhver tænkelig måde en Wrangler med ladforlængelse. Gladiator lander nu hos de europæiske forhandlerne, og vi forventer, at den også vil komme til Danmark (lige nu viser den danske hjemmeside kun to modeller – Renegade og Compass som PHEV’er).

Gladiator bliver, med et karrosseri meget længere end det Wrangler kører med, ikke nær så terrænduelig som den ladfri model – længere akselafstand og længere karrosseri er lig med en firehjulstrækker, som har sværere ved at komme om hjørner og over stigninger.

Men mere end en Izusu D-Max vil Gladiator kunne ude i det fri. Med 3-liters V6-dieselmotor med 264 hk og hele 600 Nm er kræfterne mere end i orden, og Selec-Trac-firehjulstræk og tredje generation Dana 44-aksler er der greb i underlaget og variationsmuligheder til alle situationer.

Gladiator kommer i udstyrsvarianterne Sport og Overland, og ladet har en længde på 153 cm. I Tyskland er Gladiator gået i salg til priser fra 60.500 euro (Wrangler koster fra 47.500 euro).

https://www.biler.nu/land-rover-defender-topper-med-525-hk/

Del artiklen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Seneste nyt
Mest læste
Woman,Charging,Electro,Car,At,The,Electric,Gas,Station
Værkstedskæde slår alarm: elbil-tsunami udgør sikkerhedsrisiko
Scenic_E-Tech_electric_finalist_for_Car_of_the_Year_2024-2-MB
SCENIC E-TECH ELECTRIC VINDER CAR OF THE YEAR 2024
cbb2ccc3-715f-407e-9230-35055a185e18
Endnu en kinesisk elbil – denne gang med hæve-sænkebord
ID-Range_bred2
Volkswagen styrker mærkets elektriske ID.-familie med nye priser og udstyrsvarianter
ExclusiveOnline

Nyheder og trends indenfor luksusbiler, ure, smykker, bolig og meget mere.